Koi zoekopdracht

Koi zoekopdracht

Bent u jarenlang opzoek naar uw droom Koi en kunt u deze niet gevonden krijgen? Wij van MPKOI bieden u de oplossing.

Vul het de onderstaand contactformulier in onder aan deze pagina !

En wij gaan opzoek naar uw droom Koi in Niigata Japan, de bakermat van de zo geliefde Nishikigoi.
Het aanbod is enorm in Niigata Japan, waardoor de kans van slagen zeer groot is.

Zodra wij een exemplaar gevonden hebben die voldoet aan uw opgegeven omschrijving en budget. Brengen wij u per email op de hoogte brengen van de gevonden zoekopdracht.
Voldoet deze Koi aan uw criteria, mail ons dan direct terug en wij zullen deze Koi namens u aankopen.
Voldoet deze Koi niet aan uw criteria dan gaan wij geheel vrijblijvend opnieuw opzoek naar uw droom Koi.

ENKELE BELANGRIJKE VOORWAARDEN:

  • Zoekopdrachten beginnen vanaf € 400,- per Koi.
  • Vul het onderstaande contactformulier zo compleet mogelijk in met een duidelijke omschrijving van variëteit / lengte / geslacht / budget en eventueel welke kweker. U kunt eventueel een foto als voorbeeld verzenden naar info@mpkoi.nl
  • De totaalprijs die wordt vermeld in de mail die u van ons krijgt, is inclusief handelings- en transportkosten incl. BTW maar exclusief quarantaine bij MPKOI.
  • Na goedkeuring van u ontvangt u direct een factuur van uw aangekochte Koi, dit bedrag moet per omgaande en vóór vertrek van ons uit Japan op onze bankrekening zijn bijgeschreven. Is deze betaling niet bijgeschreven, dan zal de Koi worden geannuleerd bij de kweker, annuleringskosten zullen worden doorberekend aan u.
  • De Koi is tot 24 uur na aankomst op Schiphol verzekerd, uitgekeerd bedrag is altijd en alleen de prijs van de Koi exclusief handelings en transportkosten.
  • In verband met het tijdverschil in Japan is het raadzaam om u bericht via onderstaand contactformulier naar ons toe te zenden.

OOK ZIJN WIJ TE VOLGEN OP FACEBOOK