Wie van jonge Koi en ontwikkeling houdt.

Ik heb nog een aantal erg mooie Koi die ik vorig jaar April 2017 heb geselecteerd bij NND Koifarm / Takano en Marusei Koifarm.
Dit zijn de variëteit Sanke – Showa en Chagoi, het zijn geen gigantisch aantallen, maar wel Koi die ik speciaal achtergehouden had voor de ontwikkeling ervan.

Maar heb toch besloten om deze tegen een speciale prijs gaan te verkopen, dit zijn Koi die je niet makkelijk kunt en mag handpicken bij bovenstaande kwekers, maar is me destijds toch gelukt.

Juist voor de hobbyist die eens graag de ontwikkeling van een goede Koi wilt volgen, of iemand met een kleinere beurs is dit een uitgelezen kans.
Daarbij komt ook nog dat ik deze Koi tegen een zéér nette prijs in de verkoop ga zetten, mede omdat ik wat ruimte wil gaan maken voor de nieuwe Jumbo Tosai die ik in April zal gaan zoeken in Japan.

Hieronder alvast een aantal stuks, er komen er nog wat meer, maar deze zijn allemaal van de zelfde lichting en aankoopdatum.
De Koi zijn allemaal van geboortedatum mei / juni 2017 en zijn allemaal rond de 35/42cm, geslacht is nog onbekend.
Veel kijkplezier en uiteraard zijn ze ook live te bewonderen in het Koihuis, reserveren van deze Koi is niet mogelijk, zo geef ik een ieder de zelfde kans.
( Koi dienen direct in zijn geheel te worden voldaan, mogen tot Maart gratis bij ons blijven zwemmen )

Verder informatie over de grote voorraad Japanse Koi kunt u vinden op mijn site onder de rubriek Koi aanbod