Vijvercheck

VIJVERCHECK

vijvercheck

Vijvercheck aan Huis

Veel klanten voeren in onze winkel leuke discussies over het hebben en houden van Koi en alles wat daarbij hoort. Wij vinden het hart van de vijver altijd het belangrijkste, want dit waarborgt het plezier van de hobby. Vaak is het voor de klant moeilijk om zijn persoonlijke situatie te schetsen en heerst er op sommige vlakken wat onzekerheid. Met deze vijvercheck willen wij de onzekerheid wegnemen en het plezier verhogen.

Wat kunt u van ons verwachten?

• Beoordeling van het filtersysteem
• Advies in verbeteringen
• Wegnemen van onzekerheid
• Koi onderzoek, d.m.v. microscopisch onderzoek
• Watertest zoals u die kent vanuit onze winkel
• Uw vragen ter plekke beantwoorden

Wat verwachten we van u.

• Een vrolijk ontvangst !

Vijvercheck zomer & winter

Met veelal eenvoudige aanpassingen of veranderingen is er vaak de mogelijkheid uw water en/of filter te verbeteren. Dit komt de gezondheid van de vissen zeker ten goede. De vijvercheck is voor zowel de goudvisvijver als de Koivijver, zowel voor de beginnende als de gevorderde hobbyist. Deze vijvercheck is op afspraak. Wilt u gebruik maken van de MPKOI vijvercheck, meldt u zich dan aan via info@mpkoi.nl.
We nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak en komen vervolgens graag bij u op bezoek.

In de winterperiode is er voor ons vaak wat meer tijd ter beschikking om de vijverchecks te organiseren. Veelal melden we via de “nieuws” items dat we in deze periode tegen een gereduceerd tarief u een bezoekje komen brengen. Natuurlijk komen we in deze periode ook graag wanneer alles gewoon goed gaat. Door onze kennis en ervaring kan het zijn dat wij bij u nog een aantal verbeterpunten vinden. Deze kunnen wij wellicht samen met u oplossen, zodat u tevens het maximale rendement uit uw systeem kunt halen.

Prijs op aanvraag i.v.m. de afstand.

CONTACT ONS

Telefoonnummer: 073 – 5113 313 – E-mailadres: info@mpkoi.nl