Schepnetten en bowls

schepnet
bowl

Om uw Koi te verplaatsen, te meten, of eventueel te kunnen behandelen hebben wij een compleet assortiment met hulpmiddelen. Hiermee kunt u op een veilige manier met uw Koi te werk gaan. Natuurlijk kunnen wij u hiermee begeleiden om het risico van het eventueel beschadigen van de Koi te voorkomen. Wij helpen u graag verder in onze winkel.

Schepnet

schepnet

Schepnetten zijn er in veel verschillende afmetingen en vormen, schepnetten die speciaal voor Koi zijn gemaakt, zijn erg ondiep en flink van formaat.
Neem nooit een te klein Koinet, zorg dat uw formaat Koi er makkelijk in kan drijven, zodat u de Koi makkelijk naar de kant kunt transporteren en veilig kunt sokken.

Koisok

koisok

Om de Koi veilig uit het schepnet te halen leveren wij de zogenaamde Koisok, hiermee kunt u de Koi op een veilige manier transporteren naar een bowl of meettank en terug de vijver in.

Bowl

bowl

In een bowl kunt u de Koi goed observeren en eventueel fotograferen of behandelen, zorg altijd dat er niet teveel vijverwater in de bowl zit om te voorkomen dat de Koi er uit kan springen.

Meettank

meettank

Om de Koi veilig op te meten, heeft MPKOI meettanks in de winkel. Hierin is eenvoudig de lengte van uw Koi te meten. We hebben verschillende maten in ons assortiment en ook is de meetlint los verkrijgbaar. Gezien de lengte van de meettank is deze niet geschikt voor het behandelen en fotograferen van de Koi, het risico dat de Koi eruit springt is vrij groot.

CONTACT ONS

Telefoonnummer: 073 – 5113 313 – E-mailadres: info@mpkoi.nl