Red Label Koichallenge 2020-2021
Win een Red Label Combifilter!

De aanhoudende belangstelling voor de Koichallenge is voor ons reden om in het voorjaar van start te gaan met de vierde editie van deze befaamde challenge.
Na een uitstapje naar 2-kleurige koi gaan we ditmaal terug naar variëteiten waar het eigenlijk allemaal om begonnen is, hoge kwaliteit eenkleurige koi!

‘Er staan alweer een aantal ‘vislijntjes’ uit in Japan.’

Door toezeggingen van onze contacten in Japan zijn wij overtuigd een kwaliteit te kunnen bieden die zeker niet onder gaat doen voor die van voorgaande edities.
Verder zullen we ons ook deze keer niet beperken tot slechts 1 variëteit.
Voor ieders smaak zal er wat te kiezen zijn.

Het doel van deze Koichallenge is het uitwisselen van ervaringen met betrekking tot de ontwikkeling van eenkleurige koi. Wij hopen dat zoveel mogelijk deelnemers actief betrokken blijven tijdens de looptijd van de Koichallenge.

De organisatie doet haar best om dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken door de Koichallenge te verbinden aan een grow-out en actieve deelnemers te laten profiteren van een aantrekkelijk prijzenpakket.
Onder de grow-out wordt een wedstrijdelement verstaan waarbij wordt beoordeeld welke koi na ca. 15 maanden de beste ontwikkeling heeft doorgemaakt.
De beoordeling van de ontwikkeling wordt door een deskundige vakjury gedaan.
Ongeacht de ontwikkeling van zijn/haar koi maakt iedere actieve deelnemer kans op diverse prijzen!

Informatie en inschrijven, redlabelkoichallenge@gmail.com