Ontwerp Koivijver

Ontwerp

MPKOI heeft al jaren ervaring in de bouw van vijvers, we kunnen voor u het ontwerp verzorgen en u helpen de juiste keuze te maken in het gebruik van materialen. Samen met u kunnen we de opties bekijken van o.a. de ligging en de maatvoering van vijver of Koivijver. Opgebouwd uit sandwichpanelen en bekleed met EPDM, of volledig gemetseld en bekleed met Polyester. In alle vormen en maten. Alles is mogelijk.

Een vijver of Koivijver moet een waardevol element zijn in de tuin. Door het water en Koi die er zich in voortbewegen creëert u een levend schilderij dat een zeer ontspannen en kleurrijk geheel vormt.

Graag helpen we u om de juiste keuzes te maken zodat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet. Meer informatie kunt u verkrijgen bij onze vakmensen in de winkel. Om vast wat indrukken op te doen kunt u al een aantal van onze projecten bekijken.

Ontwerp

Een voorbeeld van een filtersysteem voor een Koivijver, voorzien van bodemdrain en de aansluitingen en opstelling van een beadfilter systeem, natuurlijk zijn er diverse andere filtersystemen, maar in grote lijnen zijn de aansluitingen hiervan nagenoeg hetzelfde. MPKOI gebruikt ook verschillende filtersystemen in het eigen Koihuis. Dit heeft te maken met de verschillende eisen die eraan worden gesteld. Voor ons komt de kwaliteit van het water op de eerste plaats. Daarom willen wij juist in het ontwerp hier al rekening mee houden. U heeft de ideeën en daar gaan wij graag mee aan de slag. Op deze manier kunnen wij zorg dragen dat uw idee tot in de puntjes wordt verzorgt. En dat u de waterkwaliteit krijgt waar MPKOI naar streeft. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten.

ontwerp filter

Om uw vijverplannen een goede start te geven kunt u via het onderstaande contactformulier een afspraak maken, zo kunnen we voor u de tijd reserveren om u te woord te staan.

CONTACT ONS

Telefoonnummer: 073 – 5113 313 – E-mailadres: info@mpkoi.nl