Little Niigata Koifood

Little Niigata

Little Niigata

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij in ons assortiment LITTLE-NIIGATA Koifood en Koiproducts hebben ondergebracht, eindelijk een Koifood en Koiproducts wat doet wat het belooft en dat tegen een messcherpe prijs.
De Little-Niigata lijn vertegenwoordigd alleen uiterst betrouwbare producten, en uiteraard van de beste kwaliteit, LITTLE-NIIGATA zeker een naam om te onthouden.

Het Koivoer onder de naam LITTLE NIIGATA is een Koivoer op basis van alleen dé beste ingrediënten die de basis vormen voor een goed maar ook zeker een betaalbaar Koivoer.

LITTLE NIIGATA IS IN DE VOLGENDE SAMENSTELLING OP DE MARKT:

DRIJVEND BASIC 4KG Basisvoer met de alle benodigde ingrediënten. (ook zéér geschikt voor andere koudwater vissen) , vanaf 6 graden watertemperatuur kan de basic het gehele vijverseizoen gevoerd worden.
WHEAT-GERM 4KG Speciaalvoer voor de koudere periodes, najaar / winter en het voorjaar. ( vanaf 6 graden watertemperatuur)
GROWER 4KG Speciaalvoer met verhoogd eiwitgehalte en speciale vitamines die de groei sterk bevorderen. ( vanaf 16 graden watertemperatuur)
SPIRULINA Deep Color 4KG Speciaal voer met als toevoeging spirulina, dit bevorderd de kleuren, zonder het wit te verkleuren, uitermate geschikt om te mixen met GROWER in de warme periode. ( vanaf 16 graden watertemperatuur)

Deze Koi voeren zijn verpakt in handige plastic emmers met een transparanten deksel, zo blijf het voer veel langer vers, en hebben een inhoud van 4KG, uitgebreide omschrijving van de ingrediënten en samenstelling zijn op de achterzijde van de emmer terug te vinden.

Little Niigata Zijderupsen

silk worms

Little Niigata Zijderupsen ,Indien men Koi regelmatig zijderupsen (poppen) bijvoert zal de Koi snel in volume en lichaamsvorm toenemen. Zijderupsen mogen gegeven worden bij een watertemperatuur van minimaal 16 graden. Koi kunnen namelijk vanaf die temperatuur pas energierijk voedsel verteren. Aangeraden wordt om zijderupsen niet dagelijks te voeren, maar het beste is ongeveer 3 keer per week en met mate.

CONTACT ONS

Telefoonnummer: 073 – 5113 313 – E-mailadres: info@mpkoi.nl