Koiwinkel

MPKOI een van de mooiste Koi winkel van Nederland.

Bent u op zoek naar een Koiwinkel waar u goed geholpen wordt? Dan is een bezoekje aan MPKOI zeker de moeite waard.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om op een zorgeloze manier te vijveren. Ons streven is om u de service en kwaliteit te leveren die we zelf als klant graag zouden ontvangen.

Ruime keus kwaliteitsproducten

In deze Koiwinkel vindt u alle producten die nodig zijn om op een verantwoorde manier “gezonde” Koi te houden. Dit betekent dat er voor u al een selectie is gemaakt in alle producten en diensten om de beste kwaliteit te kunnen leveren. U vindt bij ons o.a. filters, materiaal, voer die alle aansluiten bij de kwaliteitsnormen die MPKOI hanteert.

U profiteert van ons deskundig advies!

Wij kunnen u helpen en adviseren, in het verbeteren van uw systeem. Uw problemen mee aanpakken en oplossen. Uw water controleren en bijsturen. Zowel in de winkel en wanneer u het wenst komen wij ook op locatie.

Natuurlijk bent u van harte welkom, om gezellig over Koi en vijvers te babbelen in onze Koffie Corner. Hier kunt u ook onze belevingen zien die wij elke Japanreis weer meemaken.
De koffie of thee staat al voor u klaar.

Koihuis

Ons ruim opgezette Koihuis is natuurlijk het parade paardje van de Koiwinkel. Vele Japanse Koi zwemmen hier hun rondjes. De verschillende bassins bezitten diverse vari√ęteiten van diverse kwekers. U vindt hier in de Showvijvers een verzameling Japanse Koi zoals u nog niet eerder heeft gezien. Vele zijn al ruim de 80 centimeter gepasseerd.

koiwinkel
koiwinkel

Graag tot ziens, bij een van de mooiste Koi winkel van Nederland.