koidokter

De Koidokter Maarten Lammens

Helaas komen er ondanks goede zorg wel eens problemen voor bij het houden van Koi. MPKOI heeft de kennis in huis om voor u met een oplossing te komen. Belangrijk hier in is het plan van aanpak. Indien u iets niet helemaal vertrouwd kunnen wij u helpen met een watertest en het maken van een afstrijkje.

Ook is het mogelijk dat u zelf met een Koi naar ons toekomt (vanwege hygiëne nooit uw vis mee de winkel in nemen, wij komen naar buiten!). U kunt ook  een afspraak maken waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen bezoeken. D.m.v. microscopisch onderzoek kunnen we al vaak uitsluitsel geven en u vandaar uit verder helpen. MPKOI beschikt over voldoende kennis en ervaring om een groot aantal ingrepen te doen. In de winkel hebben we ook de juiste medicatie op voorraad voor de meeste behandelingen. Het kan zijn dat uw vijverfiltersysteem niet of niet meer geschikt is. Wij kunnen u daarmee ook helpen. Zo kunnen wij op afspraak een bezoek aan u brengen. Wij kunnen dan ter plaatse uw systeem nakijken en beoordelen. U krijgt dan een advies op uw persoonlijke situatie. Indien u dit wenst maken wij ook voor u een passende offerte.

Zijn de problemen te complex, dan schakelen wij Maarten Lammens in. Maarten Lammens is dé Koidokter die al vanaf de oprichting van MPKOI de samenwerking is aangegaan. Al jaren komt hij bij ons om zijn oordeel te vellen over de gezondheid van onze Koi in de quarantaine periode en staat voor ons klaar wanneer wij dit wensen. Tevens heeft hij in onze winkel al vele cursussen gegeven aan onze klanten.

Natuurlijk kan het zijn dat u direct contact wilt met Maarten Lammens.
U kunt hem bereiken op tel: +32 (0) 476-202591.
Eventuele extra informatie over Maarten Lammens vindt u op zijn website: www.dekoidokter.be

koidokter

CONTACT ONS

Telefoonnummer: 073 – 5113 313 – E-mailadres: info@mpkoi.nl