Vandaag gaat het gebeuren, de 29 stuks Isa Showa ga ik vandaag op de film zetten, we zullen ze uit een bassin moeten halen met meedere Showa, de afspraak staat gepland om 13.00 uur.
Maar eerst heb ik een afspraak bij Kawakami om 09.00 uur voor de selectie van een Doitsu mix grotere Tosai van 25+cm, ik had deze Dinsdag al gezien, maar Kawakami had nu pas tijd voor deze afspraak.
Eenmaal aangekomen is het bassin bijna leeg, hoe kan dit nou vraag ik aan Kawakami san, gisteren een klant geweest en heeft uit dit bassin gehandpickt, Ik bedank Kawakami en ga naar mijn volgende afspraak, hoe kan dit dan hoor ik u zeggen, nou dit is dus typisch Japans.

De zoekopdrachten stromen binnen, daarvoor ben ik bij Marusei / Yamazaki / Conias / Yagenji / Ikarashi Kazuto geweest en dit kost best veel tijd om de zoekopdracht goed af te ronden , maar ik kan er weer een aantal van mijn lijstje vinken, inmiddels is het alweer 12.30 eerst maar even snel langs het restaurant met grote gele M voor een snelle burger.

Vanuit het restaurant door naar Isa, ze netten het bassin voor me af en ik kan zelf de Showa middels de certificaten uit het net sokken en in de bowl plaatsen. Er zijn sommige Showa die wat sencundair Hi vertonen, dit gebeurd meer bij deze Isa Showa’s maar is geen probleem, zodra deze bij ons een aantal weken rondzwemmen zal dit wegtrekken.
Het valt nog niet mee om de 29 stuks uit het bassin te halen middels de foto’s van de certificaten. Maar na een uurtje of 3 heb ik alle 29 Koi kunnen scheppen, helaas had er 1 Showa een wondje en deze heb ik laten zitten en zal niet meekomen, dus totaal 28 stuks Nisai Isa Showa.

Inmiddels is het alweer 16.00 uur, ik wil nog even langs Marudo Koifarm rijden, helaas is hij niet aanwezig en heb een afspraak gemaakt met hem voor morgenvroeg 09.00 uur.
Ik ga snel verder met het uploaden van de Isa films op ons You-tube kanaal, dit gaat wel even duren denk ik, maar ja het geeft wel een goed beeld voor u als lezer van mijn dagverslag en dat is voor mij belangrijk.

Door problemen met het uploaden van de video’s en de internet verbinding, zijn er helaas 4 video’s verloren gegaan, mijn excuses.

Ik krijg vanavond een bericht of ik het leuk vind om mee af te reizen naar het Narita Koifarm event , natuurlijk vind ik dir leuk en was toch al eens van plan om deze te bezoeken.
Ik zal morgenvroeg nog wat kwekers bezoek , om vervolgens in de middag naar Narirta Koifarm te rijden, dit is ongeveer 5 uurtjes rijden , maar ja het leven van een Koidealer gaat niet …………..!
Ik zal wat foto’s gaan posten op de dag van het event zelf, maar dat betekent dat het verslag van deze reis hier in Niigata eindigt met dit dagverslag.
Ik wil iedereen hartelijk danken voor de vele views en de complimenten die ik heb gekregen voor dit reisverslag van April 2018, ik heb het graag voor u gemaakt en zal zeker in de aankomende reis van Oktober 2018 opnieuw een dagverslag gaan bijhouden.
Rest mij nog u alle te danken….Arrigato