Japan here we come

Op zaterdag 27 oktober zal ik weer vertrekken naar Niigata Japan, vergezeld door 3 klanten die de eerste 11 dagen samen met mij door Japan reizen om de beste en mooiste Koi te bekijken en mogelijk aan te kopen.

Het is voor mij mijn 32e keer dat ik afreis naar Japan en toch is elke reis weer een verrassing, zeker nu omdat ik voor het eerst in een herfstreis ook het zuiden van Japan ga bezoeken.
Mijn voorgaande reizen waren altijd als eindbestemming Niigata, het noorden van Japan, maar door mijn bezoek aan het event van Narita Koifarm in April 2018, heb ik vele zuidelijke Japanse Kwekers mogen ontmoeten die mij hebben gevraagd om ook eens zijn Koifarms te bezoeken en omdat ik al 1 Jumbo Tosai Kindai Showa van Toyota Dainichi had gekocht op het event van Narita Koifarm en deze in Azukari is gebleven bij deze kweker, heb ik het besluit genomen om deze Azukari zelf gaan te bewonderen bij deze zuidelijke kweker en wat meer te weten komen over de ontwikkeling van zijn Koi.

Mijn planning zal zijn om vanaf Amsterdam eerst te reizen naar Niigata Japan ( noorden) daar zal ik met mijn meereizende klanten een dag of 5 verblijven om opzoek te gaan naar diverse mooie nieuwe aankopen, om vervolgens met deze klanten af te reizen naar Hiroshima, het zuiden van Japan, waar we zoals nu gepland staat, het Omosako event gaan bezoeken, verder zullen we Takigawa, Sakai ( duurste Koi ooit verkocht) Takigawa  en eventueel Momotaro en Taniguchi gaan bezoeken, vanuit daar reizen we terug naar Narita Koifarm voor een event bij deze farm en de dag daarna reizen we naar Dainichi Toyota, dit zal zeker een stevige maar geweldige reis worden.

Vanaf Toyota Dainichi zal ik met de meereizende klanten doorreizen naar het plaatsje Narita, hier zullen we een prachtig tempel complex en Japanse tuin gaan bezoeken.
Hier zullen we 1 overnachting doen, waarna de meereizende klanten naar het vliegveld Narita Airport zullen vertrekken voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Ik zelf zal vanaf Narita Airport de 2e groep klanten ophalen voor de reis terug naar Niigata, het noorden van Japan, met deze groep rij ik 7 dagen rond en ga zoveel mogelijk kwekers bezoeken, uiteraard zal ik ook bij deze kwekers opnieuw de krenten uit de pap proberen te vissen.
Ook zal ik in deze week mijn Jumbo Kohaku van Nagoshi gaan bekijken en hopelijk is ze dan in het bezit van een geweldige prijs, deze dame gaat mee spelen in een belangrijke Koishow in dat gebied van Nagoshi.
Dus al met al een hele reis met gegarandeerd zéér vele geweldige herinneringen , belevenissen en zéér mooie aankopen.

Nieuwe Formule dag verslagen.

Vanaf deze reis zal mijn dag verslag van deze Japanreis er wel anders uit gaan zien, voorheen maakte ik altijd een mooi en heel uitgebreid dag verslag, dit gaat wat veranderen.
Door tijdgebrek kwam ik er vaak niet toe om de nieuwe aangekochte Koi op mijn pagina Koiaanbod te plaatsen en dat is wel gebleken dat de klanten dit wel heel graag willen, zodra de nieuwe aangekochte Koi op mijn Koiaanbod pagina staat, staat deze daar met alle informatie die ik heb gekregen van de desbetreffende kweker, inclusief een mooie duidelijke film en natuurlijk de aankoopprijs en het identieke Koi nummer, wat altijd begint met de hoofdletter K.
Als u informatie wilt over welke Koi dan ook, gebruik altijd het identieke K nummer.
Uiteraard zal ik best nog wel wat aparte en bijzonder leuke dingen posten op het dag verslag van deze reis, maar niet meer zo uitgebreid als voorheen, dit heeft te maken met tijdgebrek, ik ben rond 17.00 Japanse tijd terug in mijn hotelkamer en rond de klok van 19.30 uur wil ik alweer in de lobby van het hotel staan, om samen met de meereizende klanten lekker te gaan dineren.
Wel zullen we vanaf deze reis veel film materiaal tonen via de site , Facebook en Instagram zodat u meer dan op de hoogte blijft van wat er allemaal gebeurd in het land van de reizende zon.