Japan dag 2, okt/nov 2018

Vandaag lekker vroeg uit de veren, we hebben best wel een heftige reis gehad en zijn daarom gisteravond lekker optijd naar bed gegaan en dat heeft geholpen.
Vandaag de 1e echte Koidag die wij rond 08.00 uur gaan starten, het weer is goed en het is droog, dus op naar het ontbijt en daarna naar de kwekers.

Vandaag hebben we zeer veel kwekers bezocht om zoveel mogelijk te zien wat er rond zwemt, genoeg en de kwaliteit is erg goed.

Tancho Showa SOLD
Yagenji Koifarm
Deze is 1 jaar in Azukari gebleven bij Yagenji, vorig jaar in de leeftijd van Sansai was ze 52 cm, nu 1 jaar later is ze 13 cm gegroeid !! en meet nu 65cm.
De huidkwaliteit is veel beter geworden en de bouw is prachtig.
Deze zal nog 1 jaar in Azukari blijven bij Yagenji Koifarm.

Ginrin Matsukawabake SOLD
Choguro Koifarm
Sansai 50cm Female
Zeer mooie kwaliteit met een geweldige goede bouw.

Mooie kwaliteit
Karashigoi : meest gele Sold
Doitsu Karashigoi
Benigoi.
Yagenji Koifarm
Nisai Mix € 495,- p.st.

Ginrin Matsukawabake.
Choguro Koifarm
Nisai 38/40cm
Zwarte stip op de kop is Female € 399,- de andere is Male € 350,-

Nieuwe Formule dag verslagen.

Vanaf deze reis zal mijn dag verslag van deze Japanreis er wel anders uit gaan zien, voorheen maakte ik altijd een mooi en heel uitgebreid dag verslag, dit gaat wat veranderen.
Door tijdgebrek kwam ik er vaak niet toe om de nieuwe aangekochte Koi op mijn pagina Koiaanbod te plaatsen en dat is wel gebleken dat de klanten dit wel heel graag willen, zodra de nieuwe aangekochte Koi op mijn Koiaanbod pagina staat, staat deze daar met alle informatie die ik heb gekregen van de desbetreffende kweker, inclusief een mooie duidelijke film en natuurlijk de aankoopprijs en het identieke Koi nummer, wat altijd begint met de hoofdletter K.
Als u informatie wilt over welke Koi dan ook, gebruik altijd het identieke K nummer.
Uiteraard zal ik best nog wel wat aparte en bijzonder leuke dingen posten op het dag verslag van deze reis, maar niet meer zo uitgebreid als voorheen, dit heeft te maken met tijdgebrek, ik ben rond 17.00 Japanse tijd terug in mijn hotelkamer en rond de klok van 19.30 uur wil ik alweer in de lobby van het hotel staan, om samen met de meereizende klanten lekker te gaan dineren.
Wel zullen we vanaf deze reis veel film materiaal tonen via de site , Facebook en Instagram zodat u meer dan op de hoogte blijft van wat er allemaal gebeurd in het land van de reizende zon.