EPDM 3D Vijverfolie

EPDM 3D vijverfoliezak incl. 10 jaar garantiecertificaat.

MPKOI selecteert en verkoopt enkel kwaliteitsproducten, wetende dat er vele materialen in de markt verkrijgbaar zijn. Door onze ervaring vanuit de vijverbouw werken wij dan ook alleen met dit product als vijverbekleding (uitgezonderd Polyester). Doordat de firma Van Beek de eisen voor dit product op een hoog niveau houdt, sluit dit aan bij de kwaliteitsnormen die MPKOI hanteert. Zo ook dit product.

EPDM
EPDM 3D
EPDM vijverfoliezak

DE OPLOSSING TEGEN HINDERLIJKE NADEN EN PLOOIEN.

Losse EPDM folie is al lang niet meer van deze tijd, het grote nadeel van losse EPDM folie is dat er altijd hinderlijke naden en plooien ontstaan waar algen, bacteriën en parasieten goed gedijen. Daarnaast is de aanleg erg arbeidsintensief en vereist behoorlijk wat technische kennis.

Wij van MPKOI werken al jaren met de zogenaamde 3D MEMBRANEN. Deze 3D zakken worden in de fabriek op maat gemaakt waardoor ze perfect passen en simpel zijn aan te leggen. De zakken zijn in elke vorm leverbaar en voldoen aan de hoogste norm voor drinkwaterkwaliteit, zodat ze niet nagespoeld hoeven te worden. Bovendien krijgt u 10 jaar schriftelijke fabrieksgarantie met certificaat van echtheid.

MPKOI kan bij u de exacte maten voor de 3D EPDM zak komen inmeten en plaatsen. Ook kunnen we op basis van door u aangeleverde binnenwerkse maten direct een offerte geven en advies over de aanleg. U kunt dan het beste even contact met ons opnemen.

Voor een perfect passende EPDM 3D vijverfoliezak dient u dan de exacte binnenwerkse maten door te geven, de lengte maten kruislings van hoek naar hoek (in geval van een vierkante of rechthoekige vijver) en natuurlijk de diepte van uw vijver. Standaard wordt de vijverfoliezak geleverd met een haakse overlap van 10 cm aan alle bovenzijdes. Op basis van deze maten kunnen wij u direct een offerte geven of zenden via de mail, levertijd is gemiddeld 2 weken na besteldatum.

Plaatsing van de 3D-vijverfoliezak

Natuurlijk is het verstandig dat wij dit voor u doen zodat u zeker weet dat de vijverfoliezak perfect geplaatst wordt, maar u kunt het eventueel ook zelf doen.

Als het gat voor de vijver gegraven is en de eventuele bak geplaatst, is het aan te raden om de binnenkant te bekleden met veiligheidsvlies om beschadiging van de zak te voorkomen. Vervolgens rolt u de 3D zak uit volgens schema, plaatst de aangegeven hoek van de EPDM zak volgens schema in de juiste hoek. Zorg dat u de gaten voor de eventuele bodemdrain op de juiste plek heeft en dat de punten in de juiste hoeken liggen. Als de eventuele drains daarna vastgemaakt zijn kan de zak gevuld worden. Door regelmatig de zak recht te trekken tijdens het vullen krijgt u een strak mogelijk resultaat.

Kom gerust een langs met u tekening of schets van u droomvijver, wij kunnen een 3D EPDM foliezak in de meeste gevallen direct uitrekenen in onze winkel.

Levertijd is gemiddeld 2 weken na besteldatum.

Om uw vijverplannen een goede start te geven kunt u via het onderstaande contactformulier een afspraak maken, zo kunnen we voor u de tijd reserveren om u te woord te staan.

CONTACT ONS

Telefoonnummer: 073 – 5113 313 – E-mailadres: info@mpkoi.nl