Zondag is een rustdag

Vandaag met volle moed op pad voor een nieuwe dag met hopelijk vele mooie selecties, helaas liep dit even iets anders dan gepland. Ook hier is in het “na seizoen” is de Zondag een rustdag, ik ben dit niet gewend want als ik in oktober hier ben is elke kweker ook op Zondag gewoon aanwezig, maar voor de kwekers is dit het na seizoen en niemand maar dan ook niemand is aanwezig en als ik de kweker bel is het antwoord, oké morgen en hoe laat.

Tja dit moeten we respecteren en heb ik het vandaag maar wat anders ingedeeld, ik heb redelijk wat kwekers bezocht en de voorraad bekeken, ook heb ik een voor mij een aantal nieuwe kwekers aangedaan waar ik nu mooi de gelegenheid voor had, ik denk dat ik een aantal van deze nieuwe kwekers ga opnemen in mijn bestand, sterker nog ik heb een afspraak gemaakt voor morgenvroeg bij een van deze voor mij nieuwe kwekers.

En of de duivel ermee speelt, mijn camera heeft ook Zondag denk ik, wat ik ook doe er is geen beweging meer in te krijgen, dus alleen wat foto’s van mijn mobiel. Voor jullie als volger van mijn reisverslag EEN HELE SAAIE, maar ja het is niet anders, ik ga dit morgen zeker inhalen en zal met mijn nieuwe camera vele foto’s maken. Wel nog een aantal mooie foto’s om mee af te sluiten.

Graag tot morgen en een fijne Zondag toegewenst.
Domo Arigato