Koud maar veel gezien

Zoals ik al gezegd had in de vooraankondiging van deze reis, ik zal me moeten beperken tot de foto’s en video’s gezien het feit dit ik nu alles alleen doe in Japan. Maar ik zal wel verklappen dat het koud was vandaag, regen en sneeuw in overvloed. Ik heb 6 stuks mooie Yonsai Female aangekocht bij Yagenji Koifarm voor een nette prijs, ook heb ik 2 zéér mooie Yonsai Yamabuki aangekocht bij DE Yamabuki kweker Izumiya Koifarm,  ik ben erg blij met deze aankopen, meer informatie graag via onderstaande contact formulier.

 

Female Yonsai Yagenji Koifarm

Video 1 Ai-Goromo 60cm / Maruten Sanke 64cm
Video 2 Ai-Goromo 68cm / Showa 61cm
Video 3 Showa 63cm / Kindai Showa 63cm

Female Yonsai HQ Selected Izumiya Koifarm 72 en 75cm

 

Kyochan Nisai mix 50cm

Mooie kwaliteit Nisai van 50/52cm van de kweker Kyochan, de Tancho’s zijn zeer gewild van deze kweker, maar onderschat de Inazume Kohaku en de Maruten Ginrin Sanke zeker niet. Wees er snel bij want deze zijn moeilijk aan te kopen hier in Japan.

Ik heb op dit moment te kampen met internet storingen, helaas kan ik niet alles uploaden zoals de bedoeling was.