Daar gaan we weer, binnen 4 weken weer opnieuw naar Niigata Japan.

23 November zal ik wederom afreizen naar Niigata Japan voor het opnieuw inkopen van hoge kwaliteit Koi, ook deze keer zal ik de krenten uit de pap gaan zoeken bij diverse kwekers. De informatie die ik inmiddels heb ontvangen van diverse kwekers zijn beloftevol, er zwemmen nog zéér vele goede kwaliteit Koi, mede omdat de kwekers nog aan het afvangen zijn, zal ik ook deze reis hele mooie Koi kunnen selecteren.

De 23e november is een complete reisdag, ik zal rond 14.30 uur Nederlandse tijd opstijgen vanaf Schiphol, om met een directe vlucht rond 07.30 uur Japanse tijd te landen, als we de 2 treinen mooi op tijd halen, zal ik rond 13.00 uur Japanse tijd “is dan inmiddels 24 november” arriveren in mijn uitvalbasis Nagaoka. Ik zal dan direct mijn huurauto pakken en alvast een paar kwekers gaan bezoeken.

Ik ben elke dag live te volgen via deze site, en er gaat genoeg voorbij komen, dat kan ik u garanderen, ziet u iets wat u aanspreekt, mail mij gerust via onderstaand contactformulier of via info@mpkoi.nl

 

Arigato koi sai mas