De reis van Amsterdam naar Narita Airport Tokyo.

De befaamde reisdag.

Vandaag waren we om 12 uur op Schiphol, even inchecken en de reis kon beginnen, het vliegtuig had geen vertraging waardoor we exact om 14.45 de lucht in gingen.
De totale vliegreis was 10 uur en 40 minuten, meestal is het slapen geen probleem, maar deze reis kon ik de slaap niet te pakken krijgen, toch en beetje vermoeid landen we op Narita Airport, Japan here we are.

Na dat we de treintickets hadden gekocht, kon de treinreis Narita Tokyo – Tokyo station beginnen om vervolgens de 2e trein te nemen die ons uiteindelijk in Nagaoka laat uitstappen.
Al met al een hele reis maar dat ben je weer snel vergeten als je aan de overkant het Hotel al ziet staan, dit is tevens onze uitval basis van deze reis.

Even inchecken in ons hotel waar wij ook al de sleutels krijgen van onze huurauto, omdat de kamer nog niet gereed was zijn we maar direct gaan rijden naar wat kwekers.
De 1e kweker is Marudo, hij is weer blij om ons te zien, erg veel Koi zwemt er nog niet rond, maar hij verteld dat er morgen Nisai geoogst gaat worden en hij vraagt of we morgen komen kijken naar de nieuwe Koi, dat gaan we zeker doen.
Vervolgens rijden we naar Torazo, deze kwekerij bestaat dit jaar maar liefst 100 jaar, ook nog weinig Koi en er is niemand aanwezig maar kijken kan altijd, ook hebben we nog even Maruhiro en Kawakami bezocht , hier zwemmen al meer Koi, ik verwacht dat er deze week veel Koi zullen worden geoogst bij de kwekers.

Morgenvroeg zullen we rond 08.00 starten met onze zoektocht naar de allerbeste Koi, uw zoekopdrachten kunt u gerust nog inzenden via onderstaand contactformulier.
Met vriendelijke groet, Team MPKOI B.V.