Kwekers bezoek dag.

Vandaag hadden de meereizende klanten graag dat ik diverse kwekers liet zien met ieder zijn eigen specialiteiten, dat gaan we dan ook doen.
Maar eerst even naar Yagenji voor het certificaat van de aangekochte Tancho Showa van gisteren,  ik heb erg veel aanvragen gekregen voor deze Koi, bij deze kan ik melden dat deze Showa nog 1 jaar in Azukari blijft bij Yagenji en dat deze inmiddels verkocht is.

Ook hebben we ook nog even naar wat andere exemplaren gekeken zoals Karashigoi uit een Momotaro bloedlijn, maar daar denk ik nog even over na.
Op naar de volgende kweker Yamazaki hij is helaas niet aanwezig vandaar door naar Miyatora ook hij is er niet maar we hebben wel kunnen rondkijken, dan valt het kwartje, veel kwekers zijn natuurlijk bezig met het opbouwen van de  Nagaoka Koishow.
Oofuchi en Marusei zijn op de Koishows bijna nooit aanwezig , dan gaan we die maar even bezoeken, Marusei is er niet want die is een Ikeage doen, maar ook hier kunnen we rustig rondkijken, maar ik had graag de prijzen gehad van de door ons geselecteerde Koi in het drijfnet, maar ja dan probeer ik het later nog maar een keer.
Op Naar Oofuchi, boven op de berg is niemand aanwezig maar beneden gelukkig wel, even rondgekeken in het vishuis beneden maar niet echt iets wat ik zoek, dan maar even boven kijken, hier heb ik een Ginrin Soragoi en een Kujaku in de bowl laten zetten, dit waren de Koi waarvan ik eventueel wel tot aankoop zou overgaan, maar bij nader inspectie waren het Koi die niet goed genoeg waren, we bedanken Oofuchi .

Inmiddels is het weer bijna half 2 tijd voor een lunch, na de lunch wilde we naar Ikarashi Ozumi, u raad het al deze was niet aanwezig.
Dan maar even langs Yamazaki, hij was er wel maar had klanten , op naar Choguru om te kijken wat hij geoogst had vandaag en weer door naar Marudo voor een grote Sanke, ook Marudo was bezig op de Koishow.

Ook zijn we nog even aangewipt bij NND Koifarm, deze hadden net een Ikeage gehad van Nisai 60cm, maar bijna allemaal in 1 koop aangekocht door een Taiwanees.
Uiteindelijk hebben we diverse kwekers bezocht die niet aanwezig waren, maar ja dat is altijd zo met een Koishow.

Op naar Marusei, en ja hoor Yoshiyuki was aanwezig, we hebben de prijzen gekregen van de Koi in het drijfnet, ik heb nog maar 2 Koi die goed op de foto staan, de rest wordt morgen gefotografeerd door Robin, want ik wordt om 08.30 uur verwacht voor het jureren bij de Nagaoka Koishow !!!! spannend.

Graag tot morgen voor een nieuw reisverslag, en foto’s van de Koishow waar ik ben uitgenodigd voor het jureren.
Arigatao .