• 0

Uw eigen Japanreis samen met MPKOI

All-inclusive Japanreis

DÉ DROOM VAN ELKE KOI LIEFHEBBER !

DIT ALLES VOOR EEN ONGELOOFLIJKE PRIJS VAN € 1825,- P.P. *
( * onder voorbehoud van veranderingen vliegtarieven)
…………………………………………………………………………..

We hebben nog ruim plaatsen beschikbaar voor de ALL-INCLUSIVE  Japanreis voor Oktober 2018.

bel/mail ons of kom langs in onze winkel voor uitgebreide informatie, er staan al diverse datums ingepland voor de Japan reizen van 2018.

japanreis
japanreis

De reis van totaal 7 dagen is incl. Retourvlucht Amsterdam / Narita airport (rechtstreekse vlucht met KLM)

  • Treinreis of Chuo Taxi van Narita airport / Nagaoka en Nagaoka / Narita airport.
  • Hotel op basis van een 1 / 2 persoonskamer.
  • Ontbijt, lunch, diner.
  • Wij proberen mee te helpen met een Ikeage ( mudpond leeghalen) alleen voor de 1e reis van Oktober.
  • Wij rijden zelf samen met onze klanten in een Minibus tot 6/8 personen,   begeleiding door team MPKOI.
  • In de week van 24 Okt. t/m 31 Okt. van elk jaar ,vind de Nogyosai Koishow plaats, waar we uiteraard een kijkje gaan nemen.

Wij reizen altijd met kleine groepen van max. 4/6 klanten, zodat wij voor iedereen ruim de tijd kunnen nemen. ( er bestaat ook de mogelijkheid om een privé reis te boeken) U kunt bij bijna alle kwekers in het Niigata gebied een kijkje gaan nemen, ook is het mogelijk om bij bijna elke kweker Koi aan te kopen, wij begeleiden u en u kunt gebruik maken van onze expertise, wij zorgen voor het transport naar Nederland.

Japanreis
Japanreis
MPKOI
Al jaren lang een begrip
in All-Inclusive Japanreizen!

MPKOI maakt het voor elke Koi hobbyist mogelijk om eens een keer uw eigen Koi te gaan uitzoeken in Niigata Japan en biedt als ENIGE in Nederland een ALL-INCLUSIVE Japanreis aan! Inmiddels zijn we al 25 keer afgereisd naar Niigata Japan en hebben we de cultuur en de kwekers goed leren kennen, wat resulteert in een goede verstandhouding met de kwekers en kennis van de Japanse Koi. Inmiddels is MPKOI een begrip in deze speciale Koireizen, en nemen wij al 4 jaar op rij de meeste Nederlandse hobbyisten mee naar Japan, en dat zegt toch wel iets. MPKOI organiseert een speciale 7 daagse ALL-INCLUSIVE Koireis voor hobbyisten tegen een zéér aantrekkelijke prijs. De reizen vinden plaats in Maart/April en Okt./Nov. van elk jaar,  we reizen altijd in kleine groepen van max. 4/6 klanten. 

Doordat we zelf rijden, zijn we zeer flexibel in de bezoeken aan de diverse kwekers en bezienswaardigheden. Uiteraard kunt u tijdens deze reis gebruik maken van onze expertise op het gebied van de Japanse Koi. We zullen ook altijd een zo goed mogelijke aankoopprijs voor u onderhandelen bij de kwekers, waarbij dan het transport naar Nederland is inbegrepen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een privé all-inclusive inkoopreis te boeken, ook buiten de normale periodes.