• 0

Koi Vijver

Wat is nu een Koivijver?

Een Koivijver is een “vijver” apart. En is niet te vergelijken met een natuur of zwemvijver. Er wordt gebruik gemaakt van een gesloten systeem. Waarin de bezetting van vissen in de loop van de jaren toeneemt. Naast deze uitbreiding van het aantal. Groeien bijna alle aanwezige Koi ook nog eens. Dit geeft natuurlijk vervuiling en dit neemt normaliter in de jaren toe. Doordat het voergedrag langzaam verhoogt. In een Koivijver is het daarom ook niet mogelijk om van nature een bioloog te creëren. Die de vervuiling compleet oplost. Om een goede bioloog te ontwikkelen. Zodat de waterwaardes goed blijven is het gebruik van een filter een noodzaak. MPKOI ontwerpt en bouwt al jaren vijvers en Koivijvers van klein tot groot. Er zijn erg veel manieren om dit te doen.

Team MPKOI beschikt over ontzettend veel kennis en ervaring. Om zo voor u het geschikte systeem te bouwen wat prima aan uw wensen voldoet. Wij geven u de mogelijkheid om met de juiste producten. Om zo plezierig te kunnen vijveren in de loop der jaren. Tevens staan wij mede door de uitgebreide openingstijden altijd voor u klaar.

Kom het plezier bij ons beleven en wij zorgen ervoor dat u dit thuis ook kunt ervaren!

Zwemvijver – Natuurvijver

MPKOI heeft tevens een showroom in gericht met de techniek voor zwemvijvers en kan u ook daarmee helpen. Alles geschied op een natuurlijke manier zonder chemische toevoeging zoals bijvoorbeeld chloor. Ook hebben wij verschillende natuurvijvers aangelegd en in beheer, soms zelfs zonder vissen. Voor ons is gezond en helder water prioriteit nummer 1. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen werken wij enkel met hoogwaardige onderhoudsarme filters en producten.

Zwemvijver-Expert is een onderdeel van MPKOI

Koivijver

CONTACT ONS

Telefoonnummer: 073 – 5113 313 – E-mailadres: info@mpkoi.nl