• 0

Ik vertrek wederom naar Niigata Japan.

Japan here i come again.

23 November zal ik wederom vertrekken naar Niigata Japan voor het selecteren van nieuwe Koi.
Onze Japanreis van afgelopen Oktober was zo succes vol, dat ik heb besloten om nogmaals af te reizen, héél veel Koi uit de Oktober reis zijn direct aangekocht en diverse zijn in optie gezet, waardoor de hoeveelheid beschikbare Koi van deze reis erg beperkt is geworden.

Gezien wij altijd een mooi aanbod kwaliteits- Koi willen hebben zwemmen, vertrek ik Donderdag 23 November weer naar Niigata Japan voor het opnieuw selecteren van de krenten uit de pap, gezien het aanbod zoals ik heb vernomen van de diverse kwekers hoeft dat geen probleem te zijn.
Ik heb zoveel complimenten ontvangen over de aankopen van de Oktober reis en dat er daarom al zoveel is verkocht, graag wil ik iedereen bedanken voor deze geweldige complimenten, in de 26e  keer dat ik inmiddels ben afgereisd, heb ik dit nooit eerdere meegemaakt, maar dit zegt wel iets over de kwaliteit wat ik selecteer en daar ben ik bijzonder trots op.

Ook voor deze reis zijn uw zoekopdrachten van harte welkom, klik op deze link om de voorwaarden van een zoekopdracht bij MPKOI te lezen.
Ook zal ik weer een dagverslag bijhouden van deze Japanreis, deze zal iets anders zijn dan u van mij gewend bent.
Omdat ik deze reis zonder de filmer en mede bouwer van de reisverslagen in Japan ben, zal ik mij grotendeels beperken tot Foto’s en Video’s van Koi met uiteraard alle beschikbare informatie, schroom niet om mij een bericht te sturen als ik in Japan ben en u iets moois heeft gezien in mijn dagverslag, reserveren en direct aankopen is een mogelijkheid.
Onder elk dagverslag staat een contact link, graag deze gebruiken voor de extra informatie die u wenst.
Ook via Facebooken Messenger zijn wij ook bereikbaar, en ook via de WhatsApp telefoon zijn wij te bereiken, maar hou a.u.b. even rekening met een tijdverschil van 8 uur later !

de onderstaande contact link kunt u ook gebruiken voor een zoekopdracht.

Ik hoop u weer elke dag te mogen verwelkomen op mijn dagverslag, ik vertrek 23 november en zal 30 november weer vertrekken naar Nederland.
Met vriendelijke groet MPKOI B.V. Martijn Pelders