• 0

Japan here we come!

Onze Japan reis komt steeds dichter bij.

16 oktober is het dan zover, we vertrekken weer naar Niigata Japan voor onze nieuwe aankopen, dit keer worden we vergezeld door 3 klanten die opzoek gaan naar hun droom Koi, en dat gaat lukken gegarandeerd.
Dit keer reis ik voor de 26e keer naar Japan en toch blijft het elke keer weer spannend, wat gaan we aantreffen, hoe is het met onze Azukari’s gesteld, wat is het aanbod en wat is er allemaal weer mogelijk.
Juist dit maakt een Japan reis zo leuk, ben benieuwd wat de kwekers voor ons in petto hebben, de kwaliteit en groei zijn goed heb ik al vernomen, dus dat gaat wat beloven.
Ook de Yen / euro koers is erg goed, dus dat zou wel eens kunnen betekenen dat we de aangekochte Koi voor een scherpere prijs kunnen aanbieden.
Wij vertrekken op maandag 16 oktober en zullen rond het middag uur Japanse tijd arriveren in ons hotel in Nagaoka, dit is wederom onze uitvalsbasis voor deze reis.
Vanaf 17 oktober zijn wij weer elke dag live te volgen op onze site en op Facebook, u kunt direct met ons contact leggen via onze site of Messenger of WhattsApp.
Wij hopen u elke dag te mogen ontmoeten, groeten team MPKOI